Free spin på Lucky Angler

Den här helgen ger vinnarum casinot bort 50 free spins till alla kunder som gör en insättning och spelar för 500 kronor eller mer. Erbjudandet gäller alltså endast den 13 april och den 14 april 2013 och kan endast utnyttjas en gång per person. För att få freespinsen behöver man bara logga ut och in igen efter att ha spelat för sin insättning så aktiveras dina freespin omedelbart.

Skapar du ett konto hos vinnarum för första gången idag då kommer vinnarum även att bjuda dig på 20 free spins omedelbart som inte kräver någon insättning och de kommer dessutom att dubbla pengarna på ditt konto när du gör din första insättning. Med andra ord kan du få 20 gratis chanser att vinna jackpotten med om du skapar ett konto idag och 1000kr att spela för plus 50 free spin om du endast sätter in 500kr själv. Gå till startsidan för att besöka vinnarum nu direkt och aktivera dina free spin.

Lycka till!

Gillar du free-spin.eu? Om ja då skulle vi uppskatta om du även kan gilla oss på facebook eller google så att fler få veta att vi finns. Tack för ditt stöd!