Fira in våren med freespins hos MrGreen

MrGreen firar in våren med härliga freespin, pengaregn och turneringar. Varje dag finns det något nytt och gott att smaska på. Besök bara MrGreens kampanjsida så hittar du dagens härliga erbjudande som du kan ta del utav.

För varje dag under den här kampanjen som du sätter in minst 200kr så får du 10 freespins för som betals ut i slutet av kampanjen. Förutom detta så finns det varje tisdag och fredag freespin erbjudanden att utnyttja och dom andra dagarna är det pengaregn och turneringar som gäller. På MrGreens snygga kampanjsida kan du se alla erbjudanden och villkor för var och en.

Om du är ny hos MrGreen kommer du dessutom att välkommnas med 20 freespin utan krav på spelet Lights och när du gör din första insättning får du 200% i casino bonus upp till 500kr plus ytterligare 100 freespin på MrGreens egna slott The Marvelleus MrGreen.

Lyckat till!
Free-spin.eu

Gillar du free-spin.eu? Om ja då skulle vi uppskatta om du även kan gilla oss på facebook eller google så att fler få veta att vi finns. Tack för ditt stöd!