50 free spins hos MrGreen

Idag den 25 maj 2013 kan du kvalificera dig till upp till 50 free spins på slotten Frankenstien hos MrGreen genom att göra en insättning i casinot innan klockan 24.00.

Alla som sätter in upp till 299kr kommer att få 10 free spins, alla som sätter in mellan 300 och 499kr kommer att få 30 free spins och alla som sätter in 500kr eller mer belönas med 50 free spins. Freespinsen betalas ut imorgon söndag den 26 maj.

Du som ännu inte har ett konto hos MrGreen kan besöka vår startsida och sedan gå vidare till MrGreen så får du 100kr gratis utan insättningskrav också. Dessa får du så fort du loggar in och anger presentkoden som du hittar på den unika sidan som du landar på om du besöker Mrgreen via oss.

Du som gjorde en insättning hos MrGreen idag kan bege dig till spelet Victorius nu direkt, för där ligger nämligen 5 free spins och väntar på dig. Se till att använda dem för klockan 24.01 raderas dem från ditt konto.

Lycka till!

Gillar du free-spin.eu? Om ja då skulle vi uppskatta om du även kan gilla oss på facebook eller google så att fler få veta att vi finns. Tack för ditt stöd!