5 freespins på Mhytic Maiden hos MrGreen

Hejsan som du vet är MrGreen just nu på en härlig jorden runt resa och eftersom han inte kan ta med alla sina spelare så ger han istället bort massor av exklusiva freespin & bonus erjudanden varenda dag

5 freespins på mhytic maiden

Idag  MrGren i casinots Mekka Las Vegas och därifrån har han idag skickat ett vykort till alla spelare där det står att dem kan hämta ut 5 freespins på slotten Mhytic Maiden fram till klockan 00.00 idag den 26 augusti 2013 så logga in och gå till spelet för att aktivera dina free spins. Dessa kan användas både i mobilen och via datorn.

Ps: Kom ihåg att besöka MrGreen via oss om du inte har ett spelkonto hos MrGreen ännu så får du 100kr gratis att spela med utan att behöva sätta in några egna pengar. Besök bara vår startsida och klicka dig vidare till MrGreen för att landa på den exklusiva VIP sidan där du får tillgång till din prsentkod och information om hur du aktiverar den för att få 100kr gratis.

Lycka till!
free-spin.eu

Gillar du free-spin.eu? Om ja då skulle vi uppskatta om du även kan gilla oss på facebook eller google så att fler få veta att vi finns. Tack för ditt stöd!