100 free spins hos MrGreen

Hejsan och god fortsättning! Idag rekommenderar vi MrGreen som just nu har en exklusiv freespins kampanj där dem bjuder alla nya medlemmar på 100 free spins.

mrgreen 100 exklusiva freespins

För att få 100 free spins som ny kund hos MrGreen behöver man se till att besöka MrGreens exklusiva landinings sida för det här erbjudandet och den kan inte hittas via deras egna casino sida. Free-spins.biz guidar dig direkt till den exklusiva freespins sidan och dessutom bjuder dem dig på ytterligare 100kr gratis utan krav och en exklusiv insättningsbonus som även den inkluderar freespins.

Börja med att besöka free-spins.biz sida 100 free spins hos MrGreen och klicka dig sedan vidare till den exklusiva sidan hos MrGreen där du sedan registrerar ett konto för första gången så aktiverar du detta erbjudande.

Du kan därefter även besöka sidan MrGreen gratis bonus och hämta ut ytterligare 100kr gratis utan krav på en exklusiv bonus på 150% i bonus upp till 15000kr inklusive 10 gratis snurr.

Lycka till!
free-spin.eu

Gillar du free-spin.eu? Om ja då skulle vi uppskatta om du även kan gilla oss på facebook eller google så att fler få veta att vi finns. Tack för ditt stöd!