10 free spins på Reel Rush hos MrGreen

Hejsan, idag den 29 juli 2013 delar MrGreen ut 10 free spins till alla kunder som gjort en insättning i casinot igår. Är du en av dem behöver du bara logga in på ditt MrGreen konto och besöka spelet Reel Rush så aktiveras dina freespins automatiskt.

reel rush freespins

Du som ännu inte har ett spelkonto hos MrGreen kan istället se till att hämta en exklusiv välkomstbonus på 100kr utan några insättnings krav. Allt du behöver göra är att besöka MrGreen via oss så landar du på en exklusiv sida där du får tillgång till en unik presentkod och instruktioner om hur du aktiverar den.

Idag kan alla även se till att få 10 free spins på Gonzos Quest hos Betsson imorgon den 31 juli2013. Allt du behöver göra är att sätta in och spela för 100kr eller mer så får du automatiskt 10 gratis snurr på Gonzos Quest imorgon.

Du som ännu inte är medlem hos Betsson kan dessutom hämta 20 free spins på Jackpot spelet MegaFortune så fort du skapar ett konto för första gången och därefter kan du även aktivera välkomstbonusen och få 100% i bonus upp till 2000kr inklusive upp till 100 extra gratis spinn.

Lycka till!
free-spin.eu

Gillar du free-spin.eu? Om ja då skulle vi uppskatta om du även kan gilla oss på facebook eller google så att fler få veta att vi finns. Tack för ditt stöd!